Automaatio

Haluamme käyttäjäystävällisyyden, modernisuuden, energiatehokkuuden sekä toimivuuden heijastuvan suunnittelemissamme automaatiojärjestelmissä.

Tarjoamme teollisuuden ja rakennuksien automaatiolaitteistojen suunnittelua, ohjelmointia sekä tukea implementointiin ja järjestelmätoimitukseen. Meillä on myös valmius toimittamaan kokonaisratkaisuja.

Asiakkaitamme ovat julkiset kiinteistöt, tuotantoteollisuus, sähköurakointiliikkeet, yritykset ja työpajat sekä yksityiset kiinteistöomistajat ja sijoittajat.

Pyrimme luomaan pitkäjänteisiä asiakassuhteita ja tyytyväisiä asiakkaita. Olemme sitä mieltä, että tämä päämärä saavutetaan parhaiten huolellisella suunnittelulla, täsmällisellä asennustuella ja asiakassuunatulla toimintakaavalla.

Omassa suunnittelija-teamissä löytyy automaatio-, sähkö-, ja prosessi-insinöörejä, ja läheisinä yhteystykumppanina LVI-, rakenne ja mekaniikkasuunnittelijoita.

Tasainen laatu takaa meidän oma laatujärjestelmä joka perustuu ISO-9001-standardiin. Järjestelmä on kehittynyt useiden vuosien työkokemuksesta alalla.

automationscentral
rb logo fi footer vit