Laatu

Rosenblad Consulting Ab Oy on vaativien kohteiden sähkösuunnitteluun ja automaatioon erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys perustettiin vuonna 2000 yksityisyrityksenä nimellä Eltjänst - Sähköpalvelu Rosenblad, Niklas Rosenbladin toimesta.

Yhtiömuoto muutettiin vuonna 2009 osakeyhtiöksi. Samoihin aikoihin nimi Rosenblad Consulting Ab Oy syntyi.

Toimeksiannoissamme seuraamme konsulttitoiminnan yleiset sopimusehdot KSE 2013. Toimistomme noudattaa NSS jäsenyyden myötä FIDIC:n ja SKOL:n eettisiä sääntöjä. Tietonne käsitellään aina luottamuksellisesti ja kaikkiin toimeksiantoihimme kuuluu takuu insinöörimäisestä tarkkuudesta. Todisteena yllämainitusta puhuvat meidän painavat suositukset.

Oma laadunohjausjärjestelmämme joka perustuu ISO 9001:n, takaa työjälkiemme tasainen ja sovittu laatutaso. Vastuullisena suunnittelijana ja projektissuunnittelijana toimii aina ennallaan sovitut henkilöt. Pienenä toimistona takaamme, että saatte tarvittaessanne aina henkilökohtaistetun palvelun.

Yrityksemme talous on erinomainen, todistukseksi siitä meille on myönnetty Suomen Vahvimmat –sertifikaattia.

Ympäristö toimintapolitiikamme on määrätietoisesti työskennellä kestävien ja pitkäjänteisten ratkaisujen vuoksi, sekä aktiivisesti suunnitella järjestelmiä jotka tukevat ympäristöä perustuen ympäristö- ja voimavarasäästäväisyyteen.

Asetamme ympäristövaatimuksia urakoitsijoille, yhteistoimintaosapuolille sekä hankijoille. Pyrimme siten kehittelemään ratkaisuja yhdessä, kestävän kehityksen kannalta.

Asiakkaamme ovat pääasiassa julkinen sektori, arkkitehtitoimistot, rakennuttajatoimistot, automaatio- ja sähköalan liikkeet, tuotantoteollisuus sekä rakennusliikkeet.

Jäsenyydet

Toimistomme on jäseneenä seuraavissa järjestöissä:

Sähkösuunnittelijat NSS ry - toimistojäsen

nss logo

Suomen valoteknillinen seura - toimistojäsen

svs logo

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry - suunnittelutoimistot yhteistoimintajäsen

stul small

IT-resurssit

Käytämme ainoastaan parhaimmat mahdolliset ohjelmistot. Prosessissamme ja IT-resurssimme täyttävät jopa korkeimmat vaatimukset alalla. Käytössämme on alan vahvimmat laskenta-, suunnittelu- ja dokumenttienhallintaohjelmistot lähiverkkoversiona, omalle serverille asennettuna.

rb logo fi footer vit